Întrebări frecvente (FAQ)

1. Ce este Sorty.ro?

Sorty.ro este un site de marketing afiliat specializat în promovarea magazinelor online de fashion și beauty. Colaborăm cu numeroase branduri pentru a vă oferi cele mai bune oferte, reduceri și produse de calitate.

Noi colaborăm cu diferite magazine online și branduri pentru a vă aduce cele mai recente oferte și promoții. Când faceți o achiziție prin linkurile noastre afiliate, primim o mică comisie, fără niciun cost suplimentar pentru dumneavoastră.

Da, este complet sigur. Nu efectuăm vânzări directe, ci vă redirecționăm către site-urile partenerilor noștri de încredere. Tranzacțiile și datele dumneavoastră sunt gestionate de magazinele respective.

Puteți naviga prin categoriile noastre sau puteți folosi funcția de căutare pentru a găsi produsele sau brandurile dorite. De asemenea, vă recomandăm să vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai recente oferte.

Politica de returnare depinde de magazinul de la care ați cumpărat produsul. Vă recomandăm să verificați politica de returnare a fiecărui magazin în parte.

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta prin formularul de pe site sau la adresa de e-mail contact@sorty.ro.

Da, oferim cupoane de reducere și promoții speciale. Acestea sunt actualizate regulat pe site-ul nostru.

Vă recomandăm să vă abonați la newsletter-ul nostru și să ne urmăriți pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele oferte și promoții.

Pe Sorty.ro, veți găsi o gamă largă de produse din categoriile fashion și beauty, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și produse de îngrijire personală. Colaborăm cu diverse branduri pentru a vă oferi o selecție variată și de calitate.

Deși nu oferim consiliere directă, pe site-ul nostru veți găsi ghiduri de cumpărături și articole care vă pot ajuta să faceți alegeri informate. De asemenea, descrierile produselor de pe site-urile partenerilor noștri sunt o sursă bună de informații.

Pentru a fi la curent cu ultimele colaborări și branduri noi adăugate pe Sorty.ro, vă recomandăm să verificați periodic site-ul nostru și să vă abonați la newsletter-ul nostru.

Da, multe dintre ofertele și promoțiile pe care le promovăm sunt disponibile pentru o perioadă limitată. Detaliile și termenii specifici sunt întotdeauna menționați în descrierea ofertei.

Politica privind utilizarea cupoanelor de reducere variază în funcție de fiecare magazin partener. Vă recomandăm să verificați termenii și condițiile fiecărui cupon în parte.

Pentru a nu pierde nicio ofertă, vă recomandăm să vă abonați la newsletter-ul nostru și să ne urmăriți pe rețelele sociale. De asemenea, puteți seta alerte personalizate pe site-ul nostru pentru categoriile sau brandurile preferate.

În prezent, nu avem o aplicație mobilă, dar site-ul nostru este optimizat pentru a fi accesat de pe dispozitive mobile, astfel încât să puteți naviga ușor și să profitați de oferte oriunde v-ați afla.

Da, suntem mereu deschiși să auzim sugestiile clienților noștri. Dacă aveți un brand sau un produs preferat pe care doriți să-l vedeți pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați.

Anularea unei comenzi depinde de politica magazinului la care ați făcut achiziția. Vă recomandăm să contactați direct magazinul pentru a discuta despre posibilitatea anulării.

Garanția pentru produse este oferită de magazinele partenere de la care achiziționați produsele. Sorty.ro nu vinde direct produse, ci doar redirecționează către ofertele partenerilor.

Toate produsele promovate pe Sorty.ro provin de la magazine și branduri de încredere. Ne asigurăm că partenerii noștri oferă doar produse autentice.

Da, ne angajăm să protejăm confidențialitatea și datele personale ale utilizatorilor noștri. Politica noastră de confidențialitate este disponibilă pe site pentru a fi consultată.

Sorty.ro promovează oferte disponibile în principal pentru clienții din România. Totuși, unele magazine partenere pot oferi livrare internațională. Vă recomandăm să verificați termenii de livrare ai fiecărui magazin.

În prezent, nu oferim un program de loialitate, dar lucrăm constant la îmbunătățirea experienței utilizatorilor noștri, inclusiv prin adăugarea de noi funcționalități pe site.