Despre noi

Sorty – cumpărături mai rapide, mai inteligente, la îndemână!

Cum ar fi să găsești toate lucrurile de care ai nevoie într-un singur loc? Câteva click-uri și în câteva minute ai făcut toate cumpărăturile de care ai nevoie! Pare un vis frumos, nu-i așa? Ei bine, află că este posibil, cu SORTY și tu te poți bucura de cumpărături relaxate, sigure și de calitate.

Ce este SORTY?

În epoca tehnologiei, totul este pe repede înainte, la fel este și shoppingul. Timpul nu îți permite să pierzi ore întregi făcând cumpărături online și analizând site după site. Pentru a te ajuta să salvezi timp și să faci cumpărături rapide și în siguranță, am creat platforma SORTY.

SORTY este la bază un ghid de cumpărături, al cărui rol este să îți ofere numeroase surse gratuite de informare, din domenii diverse.

De ce să alegi SORTY atunci când faci cumpărături?

SORTY nu are rolul doar de a te ajuta să faci cumpărături mai rapide, unul dintre scopurile acestuia este să îți ofere o experiență unică la shopping, care să te facă să iei decizii raționale si inteligente atunci când faci cumpărături. Cu ajutorul SORTY poți compara produsele, dar și afla foarte ușor detalii despre acestea. Iată care sunt principale calități SORTY:

  • Experiență inedită la shopping. SORTY revoluționează shoppingul online. Te ajută să găsești o gamă variată de produse din nișe diverse.
  • Cu SORTY iei decizii de cumpărare inteligente. Produsele listate pe site-ul nostru sunt actualizate periodic în funcție de feedback-urile primite. Astfel știi exact la ce să te aștepți de la un produs, pe baza a ce spun alte persoane care au folosit respectivul produs.
  • Găsești toate produsele de care ai nevoie într-un singur loc. Îți punem laolaltă produse electronice și electrocasnice (precum mașini de spălat, frigidere, aragaze, plite, uscătoare de rufe etc.), produse Home&Deco (ca de exemplu: decorațiuni de interior și exterior, canapele extensibile cu 2,3 sau 4 locuri, fotolii, colțare extensibile, divane, birouri, comode, noptiere, scaune de dining și gaming, mese, articole pentru bucătărie etc.), articole fashion pentru toate genurile și vârstele (pulovere damă, bărbați și copii; diferite modele de rochii, paltoane, costume și multe altele), de asemenea, veți găsi aici și echipamente fitness, jucării pentru copii și bebeluși, produse beauty și multe altele.
  • Diversitate și varietate. SORTY colaborează cu peste 60 de magazine, având un catalog de peste 150.000 de produse din peste 10 nișe.
  • Siguranță. Pe SORTY ai garanția că magazinele disponibile sunt sigure și de încredere.
  • Simplitate. Produsele care se regăsesc pe SORTY sunt listate și organizate astfel încât să găsești lucrurile de care ai nevoie într-un timp cât mai scurt.

Cum poți cumpăra de pe SORTY?

SORTY nu este un magazin online clasic, deoarece nu vindem direct produse sau servicii. Misiunea noastră este să devenim pentru clienții noștri o resursă de valoare, care să stabilească legătura dintre utilizatorii interesați de achiziționarea a diferite articole și marile magazine online. Ne dorim ca prin intermediul acestei platforme să îți facem atât ție, cât și familiei tale viața mai ușoară când vine vorba de cumpărături.

Dacă dorești să achiziționezi un produs listat pe SORTY, tot ce trebuie să faci este să dai un simplu click pe butonul “DETALII PRODUS”. Mai apoi vei fi redirecționat către magazinul online unde se regăsește produsul, acolo vei putea plasa comanda.

Mai pe scurt, cu SORTY termini cumpărăturile online în doi timpi și trei mișcări.