Transport copii – cele mai bune variante

Te-ai intrebat vreodata de ce este atat de greu pentru parinti sa aleaga transportul pentru copiii lor? Siguranta celor mici este primordiala, mai ales ca acestia nu au cunostintele si energia necesare pentru a se proteja de toate accidentele posibile. Si cand vine vorba de calatorii cu copii, se pot intampla multe lucruri nefericite.

De aceea legea prevede o serie de drepturi pentru copii si obligatii pentru adultii implicati in transport. De asemenea, si la fel de important, copiii nostri au un mijloc de transport practic si sigur pentru diferite activitati in aer liber sau joaca. Sorty ofera toate solutiile necesare pentru transportul copiilor pentru a transforma orice drum intr-o experienta de viata placuta, o calatorie perfecta din orice punct de vedere: scaune auto, scaune de inaltare, carucioare, biciclete si multe altele.

Elemente esentiale pentru transportul auto pentru copii

Pe langa obligatia legala de a merge in prezenta unui copil mic care este atras de toate lucrurile noi pe care le vede in jurul sau si vrea sa se miste, sa fie activ, ceea ce il poate pune in pericol, in timpul transportului cu masina. Este necesar ca soferul beneficiaza de asemenea de asigurarea ca pasagerii sai sunt confortabili si ca totul este bine pentru cei care stau in spate.
 
Prin urmare, alegerea unui singur model din marea varietate de scaune auto pentru copii disponibile este una dintre cele mai mari provocari. Pentru cei care au depasit si au ajuns la o anumita greutate, scaunele auto nu mai sunt o optiune practica, iar boosterele auto sunt alternativa.
 

Scaune auto pentru copii

Pentru a alege cel mai bun scaun auto este necesar sa cunosti greutatea copilului tau, ceea ce nu este dificil pentru parinti, mai ales ca pana si medicii recomanda cantarirea regulata a copiilor, verificarea inaltimii acestora si asa mai departe. Fiecare are la dispozitie o scara si o grila de masurare a inaltimii.
 
Deci, avand in vedere asta, SORTY.ro va ofera un scaun auto pentru copii de 0-13 kg, un scaun auto pentru copii de 0-18 kg, un scaun auto pentru copii de 15-36 kg si multe altele. Cei care doresc cel mai durabil model pot opta pentru un scaun auto pentru copii de capacitate mai mare precum Britax-Romer sau scaunul Joie’s 0-36kg, pentru a numi doar cateva dintre optiunile disponibile.
 
Toate modelele sunt unisex, ergonomice si extrem de confortabile, sistemul Isofix special conceput pentru masinile care ofera aceasta optiune, respectiv sistem de prindere a centurii de siguranta in 3-5 puncte, va creste nivelul de siguranta pentru copii.
 

Recomandari scaune auto pentru copii

Inaltatoare auto

Se spune ca timpul trece cu viteza luminii fara niciun motiv. Parintii sunt incurajati sa se bucure de fiecare moment alaturi de copii de orice varsta, deoarece se dezvolta mai repede decat va puteti imagina. Asadar, trecerea de la scaunul auto pentru copii la scaunul de inaltatoare are loc atunci cand este mai putin asteptat, cand incepe sa se instaleze cu o greutate medie de 13-18 kg si o varsta minima de 3-4 ani (dar sub 12).
 
Cele mai bune scaune inaltatoare sunt echipate si cu un sistem Isofix, precum BUF BOOF sau Chipolino de la SORTY.ro, dar au si un sistem ergonomic de fixare a centurii de siguranta, suport pentru depozitarea accesoriilor necesare copilului (de ex. pentru sticlele de apa). si altele), la un design confortabil de care micutii se pot bucura in timp ce dorm chiar si atunci cand sunt departe.
 

Sistem de transport potrivit nevoilor mamelor si bebelusilor

Chiar daca ies afara la plimbare sau la cumparaturi, o mama sau un tata nu isi pot tine intotdeauna copilul in brate, au nevoie de dexteritate pentru a-si satisface nevoile. Aceste sisteme de transport special concepute pentru bebelusi sunt potrivite si pentru cerintele adultilor si ii pot ajuta si pe acestia.
 

Carucioare copii

Cu cel mai bun carucior, plimbarile micutului vor deveni o adevarata placere. Unii parinti constata, de asemenea, ca copiii lor dorm mai bine si se simt mai calmi daca sunt transportati mai intai in aer si confortabil intr-un carucior care poate face fata cu succes celor mai solicitante rute. Acesta este, desigur, doar unul dintre motivele pentru care carucioarele sunt una dintre formele de transport preferate ale parintilor.
 
Indiferent daca alegeti un carucior sport, un carucior 2-in-1, un carucior dublu sau un carucior multifunctional cu carucior, saltea sau chiar un scaun de masina, cele mai bune carucioare si landouri pentru copii faciliteaza calatoria parintilor, 100% sigur si confortabil in orice anotimp. ABC-Design, Chipolino, Peg Perego si multi altii va invita in lumea SORTY.ro, unde veti gasi carucioare certificate de ultima generatie, care impresioneaza la fiecare utilizare.
 

Recomandari carucioare pentru copii

Genti pentru mamici

Odata pe drum, chiar si pentru cea mai scurta distanta, o mama trebuie sa se asigure ca nu pierde nimic de care copilul ei ar putea avea nevoie. Tocmai de aceea femeile cauta genti practice si incapatoare pentru a depozita lucrurile esentiale.
 
Rucsacuri si genti pentru mama precum ABC-Design, Leclerc si Skiddou. Au un design modern care face o declaratie pentru mamici si au o multime de compartimente si spatiu amplu de depozitare. Exista, de asemenea, optiunea unei genti convertibile care poate fi folosita pentru a impacheta copilul dupa ce a facut pipi si a facut pipi, cum ar fi atunci cand vizitezi rudele si prietenii.
 

Marsupii si hamuri

Atat bebelusul, cat si mama se bucura de mai multa flexibilitate atunci cand un marsupiu si un ham sunt la indemana pentru a-l tine pe micut aproape de cel care i-a dat viata. Sistemul de transport ergonomic este impartit in veluri, curele si genti, perfecte pentru plimbare sau pentru a sta cu familia, indiferent de ce trebuie sa faca adultii.
 

Premergatoare

Primii lui pasi vin cu multa emotie. Desigur, unul dintre cele mai importante lucruri pentru un parinte este ingrijorarea ca cel mic il va lovi. Tocmai de aceea fiecare copil are nevoie de un premergator adaptat varstei si nevoilor sale care sa-l implice cu designul sau plin de compasiune si sa-l ajute sa se miste liber, fara teama de a cadea si de a se rani in vreun fel.
 
La Sorty gasesti premergatori care pot fi folositi inca din prima luna de viata, dar majoritatea parintilor opteaza pentru un copil de 9 luni-3 ani, unul de 1-3 ani, sau un premergator de 3-6 ani.
 

Plimbare in aer liber: un sistem de transport care ajuta la dezvoltarea mobilitatii lor

Parintii unui numar tot mai mare de copii in curs de dezvoltare se lupta sa-si tina copiii departe de telefoane mobile, televizoare si ecrane de computer. Secretul este acela de a insufla celor mici un stil de viata echilibrat, asigurandu-va ca nu pierdeti aer curat si activitati in aer liber adecvate acestei grupe de varsta. In acest scop, Sorty pregateste o serie de sisteme de transport care le castiga cu usurinta increderea si le distrage atentia de la tehnologiile care le pot afecta negativ dezvoltarea.
 

Biciclete fara pedale pentru copii

De la varsta de 2 ani, copiii dobandesc toate abilitatile de care au nevoie pentru a creste. De exemplu, aceste biciclete pentru copii fara pedale de la Lionelo sau TOYZ sunt perfecte pentru fete si baieti, incurajandu-i sa petreaca cat mai mult timp liber in aer liber si sa-si dezvolte abilitatile cognitive.
 

Triciclete pentru copii

Mersul pe tricicleta este la fel de distractiv pentru copii si are o roata suplimentara utila cu care copiii se pot juca ore intregi fara sa se plictiseasca. Cel mai original model este decapotabila lansata de Sorty in colaborare cu Noriel, care poate fi transformata in bicicleta in functie de nevoi, iar din el se pot alege si triciclete gemene pentru copii, confortabile si frumoase.
 

Trotinete pentru copii

Trotinetele, fie ele clasice, decapotabile sau electrice, sunt dotate in zilele noastre cu sisteme de iluminare atractive, arata cat mai asemanator cu vehiculele pentru adulti si au multe alte avantaje care ii fascineaza imediat pe copii. vor deveni sacre in copilarie. Chiar si de la varsta de un an, nu vei avea probleme sa-i insuflezi dragostea pentru un stil de viata activ, iar distractia va dura mult dupa ce vei sti acum ca Sorty ofera o gama de trotinete pentru copii fiabile si 100% sigure.
 

Biciclete pentru copii

In sfarsit, sa nu uitam ca mersul pe bicicleta poate schimba viata oricui. De la peisajele frumoase de descoperit, pana la sportul de performanta care se transforma in adevarata distractie, ofera si multe beneficii pentru sanatate. Primul pas in dobandirea tuturor abilitatilor necesare este alegerea unei biciclete pentru copili si echiparea acesteia cu accesorii adecvate varstei.
 
Aceasta subcategorie prezinta o varietate de sisteme ergonomice de la Dino Bikes, Toimsa, Doona si multe alte marci cunoscute, simple, dar performante sau cu personaje animate, ideale pentru copiii sub un an.
 

Recomandari biciclete pentru copii

Deci, indiferent de sistemul de transport pe care il cautati, SORTY.ro are raspunsurile la toate intrebarile si nevoile dvs. Investeste intr-un sistem de transport de incredere si de calitate pentru a oferi copiilor tai tot ce este mai bun!

Te-ar mai putea interesa si

Descoperă cadoul perfect: Cadouri personalizate de Crăciun de la LaremaGift

Dacă ești în căutarea acelui cadou personalizat de Crăciun care să spună mai mult decât o mie de cuvinte, LaremaGift este soluția ta! La LaremaGift, înțelegem că fiecare cadou spune o poveste și reflectă legătura unică pe care o avem cu persoanele...

citeste mai mult
Care cremă de iluminare este cea mai eficientă pentru piele?

Cremele de iluminare a pielii, utilizate frecvent pentru a estompa culoarea pielii și pentru a trata diverse afecțiuni precum pete de vârstă, cicatrici de acnee sau hiperpigmentare, atrag un interes din ce în ce mai mare pentru îngrijirea pielii. Aceste...

citeste mai mult
Strălucește Natural: Secretele unui machiaj impecabil pentru un look fresh

Machiajul impecabil nu înseamnă neapărat straturi groase de produse sau un aspect exagerat. Un look fresh și natural poate să pună în valoare frumusețea ta autentică. În acest ghid, vom explora secretele unui machiaj impecabil care evidențiază trăsăturile tale într-un...

citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.